AFA a avut bal reusit

Am primit un comunicat, il redau, pentru ca simpatizez si sustin Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

„250 de personalităţi clujene au luat parte vineri, 9 decembrie, la Balul de Caritate “AFA în Ţara Minunilor” organizat de Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj.Acestea au donat peste 50.000 de lei pentru 100 de familii clujene aflate în nevoie.Organizarea fără cusur şi atmosfera specială au definit întregul eveniment. Pe parcursul serii, invitaţii s-au bucurat de concertele susţinute de Rebeca Maria Neacşu, fetiţa cu voce de aur de la “Românii au talent”, Aminda şi trupa Hazard, Răzvan Krivach şi Denisa Dârlea. De asemenea, cei prezenţi la bal au aplaudat la scenă deschisă mini-spectacolul de balet oferit de un grup de 20 de copii ai Liceului de Coregrafie “Octavian Stroia”, îndrumaţi de Anca Opriş Popdan, prim balerina Operei clujene. Micii balerini au impresionat invitaţii, care nu s-au sfiit să se ridice de la mese şi să valseze împreună cu aceştia.

“Am avut parte de o seară remarcabilă, alături de prieteni dragi şi de suflet, care ne-au dovedit înc-odată că ne acordă încrederea lor şi ne sprijină în toate acţiunile noastre întreprinse în folosul comunităţii clujene. Le mulţumim din toată inima că au răspuns invitaţiei noastre şi că au dat dovadă de generozitate şi solidaritate. Banii strânşi se vor îndrepta spre 100 de copii şi bătrâni mai puţin norocoşi, selectaţi de doamnele din Asociaţie”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

 ***

Despre AFA Cluj. Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a fost înfiinţată în 2004 şi numără în prezent 70 de membri. Organizaţia întreprinde numeroase activităţi în folosul comunităţii, printre care donarea către Spitalul de Primire Urgenţe a Spitalului de Copii din Cluj a unor echipamente medicale în valoare de jumătate de miliard de lei şi implicarea în refacerea Grădinii Botanice „Alexandru Borza”.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.245713752162979.58951.113736308694058&type=3

Lasă un comentariu