RSS Feed

CFR – AS Roma, cat am asteptat meciul asta

Nu am crezut ca destinul imi va servi un asa cadou de ziua mea, sa vad echipa AS Roma, ai carei fan sunt din 1990. Sa o vad la Cluj jucand impotriva campioanei Romaniei.

Asa ca frumos m-am dus si mi-am luat bilet cu 65 lei sa stau in peluza dar am sfarsit la oficiala, dupa ce un coleg bun m-a cadorisit cu un bilet de 500 lei. Am donat astfel biletul de 65 unui tip fara tichet si am vazut meciul frumos, dintr-un loc bun. Ce sa mai zic eu decat ca Roma a fost mai pragmatica si s-a impus dar CFR nu s-a facut de ras. Odata ca are 4 puncte intr-o grupa infernala. A doua oara ca a prilejuit unui oras intreg sa iasa din provincialism, din ruralism si sa faca o atmosfera extraodinara. A adus trei echipa tari la Cluj. Lucruri de necontestat. A treia oara ca feroviarii chiar joaca fotbal si cu Roma au avut niste ocazii mari dar au ratat. Si asta i-a costat. Cu italienii nu te joc de-a ratarea ca te mananca cu fulgi cu tot.

Sa nu uit ca datorita acestui meci am cunoscut suporteri din tifosseria Romei, un reportaj cu ei scris de mine puteti citi in ZIUA de Cluj, ca doar am fost la Varzarie cu ei. Am fost dezmagit de numarul mic al acestora pe stradion. Nici nu s-au auzit!

Imi ramane un singur vis de indeplinit. Sa vad pe viu, pe Olimpico, un derby Roma-Lazio si am incheiat capitolul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: