RSS Feed

„Sarpele cu ochelari” la Cluj

Venirea la Cluj a fostului director al SRI, controversatul Virgil Magureanu si a istoricului Alex Mihai Stoenescu, autor si a unor romane foarte bune la editura Humanitas nu a starnit interesul pe care l-ar fi meritat, desi au lansat de doua ori volumul lor de convorbiri, la Galeria „Alianta artelor”, a arhitectului Ionel Vitoc si la Libri, in Polus. Presa cotidiana a dat despre eveniment, am citit inclusiv un interviu pe un on-line. Mi se pare insuficient. Mi-ar fi placut un interviu fluviu cu cei doi la masa ovala de la Ziua, asa cum a fost cu Ioan Talpes  sau o discutie facuta de Misu Soica pe tema serviciilor, sau unul cum se facea pe vremuri in Clujeanul lui Stanca- Maruta-V. Nistor. Ce materiale ar fi iesit, Doamne!!

Nu vine in fiecare zi la Cluj Stoenescu, care are 8 carti de istorie recenta dementiale. Eu pe el as fi centrat atentia mediatica. Magureanu e si el foarte interesant tinand cont de ce a trait si ce cunoaste.

Efortul de demitizare pe care il fac cei doi merita un asalt mediatic. Nota 10 reporterilor care au relatat de la lansari si pe viitor poate vor aprofunda macar volumele celor doi! Se gasesc din belsug in librarii desi sunt scumpe!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: