RSS Feed

Ce nationala slaba avem….

Nu mi-a placut nationala nici cu Franta nici cu Austria. In ultimii 20 de ani nu am avut asa o nationala de fotbal slaba. Singurul lucru care e ok este faptul ca Razvan Lucescu nu e invins si ca e o atmosfera buna la lot. Lipsa lui Mutu a contat enorm, pentru ca e jucatorul care face diferenta, e de departe omul nr 1 al Romaniei.

Cu Franta am jucat asa cum ne-a descris fostul jucator francez Petit. Ca o nationala fricoasa si ca o natiune fara curaj, fara mentalitate de invingatori. Mai aveam sanse infime sa ne calificam si noi, in loc sa jucam curajos, chiar daca aveam in fata un adeversar extrem de puternic, am jucat cu autobaza in poarta, pe aparare. 2 ocazii am avut si asa cum e fotbalul, paradoxal, puteam sa ii batem. Daca juca Abidal in locul mediocrului care a dat autogol, veci nu dadeam gol. Abidal a jucat azi noapte super cu Serbia, iar Franta a egalat in 10 oameni. Trebuia jucat la Paris curajos, pe atac, nu aveam nimic de pierdut, din contra.

Meciul cu Austria a fost horror. In primul rand ne-am facut de ras complet ca si public, doar 4000 de fani la un meci oficial este nu jenant, este odios. Nu exista la Bucuresti respect pentru nationala? Daca nu, trebuia adusa nationala in provincie, cum zic miticii, sa joace la Cluj, la Timisoara, la Constanta. Minim 10.000 de fani veneau…

De joc ce sa zic, mediocru, slab, fara forta, fara motivatie…numai amicul meu superoptimist Alitziu vine cu texte ca acest meci conta pentru 3 puncte pt clasare mai buna la europenele de peste doi ani…Uite Alitziule ca nu a fost suficient si au fost complet demotivati…eu pe Sapunaru nu l-as mai chema, dupa cele doua gafe enorme, golul e al lui nu a lui Coman..

Sa vedem ce va fi cu sarbii  si cu pescarii din Feroe, care au detonat bomba grupei, au batut ieri cu 2-1 Lituania, care ne-a tras-o 0-3 in Gruia! Acolo am pierdut calificarea, sus la Frana pe teren…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: