RSS Feed

Cadu si Bonatti

Doi fundasi, doi stranieri in campionatul romanesc de fotbal. Primul, Ricardo Cadu, il capitano de la CFR a facut istorie la acest club de cand a venit la Cluj. Se pare ca are un psihic extraordinar de vreme ce tot ce e decisiv poarta marca lui. Trage penaltyuri de infarct, decisive, care aduc nu simple victorii, ci titluri nationale si Cupe. Are o siguranta fantastica si asa cum chiar el a declarat in presa sportiva, nu are emotii in aceste momente. Nu il cred dar observ o tarie de caracter de invidiat. Este un om decisiv la CFR, ar merita sa ii faca o statuie pentru ce a facut pana acum, dincolo de banii pe care si-i merita.

La rivala „U”, al stranier, fundasul italianul Bonatti, care, desi grav accidentat la meciul cu Deva, a insistat sa joace, bandajat la cap, in meciul cu UTA si apoi cu FCM Targu Mures,  alte dovada de profesionalism si atasament fata de club.

Mentalitatea pe care o au stranierii e de multe ori peste cea a jucatorilor autohtoni. Sigur sunt exceptii, gen Sisi, la „U”, care moare pe teren pentru echipa dar se pare ca si valoarea stranierilor e superioara autohtonilor.  Tema e de dezbatut. Cele doua exemple de mai sus sunt insa graitoare.

In rest, mare succes feroviar in acest sezon. Sa tinem pumnii stransi lui „U” sa promoveze sa avem din nou Derby de Cluj. Mi-as dori liniste la „U” pentru ca vin meciuri foarte grele si Unica Echipa trebuie sa INTRE!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: