RSS Feed

Impresii despre Mondiale (2)

Am fost dezamagit de Portugalia dar si de Coasta de Fildes, ma asteptam la un meci cu goluri, mai ales ca sunt doua echipa frumoase. Portugalia nu mai e ce era pe vremea lui Figo,  fratii Pinto, Nuno Gomes, nici atunci nu a reusit mari performante, desi are acum destule nume mari in echipa. Nu va face mare lucru la acest mondial. Coasta de Fildes mi se pare mai imprevizibila decat Portugalia, nu pot prevedea ce face.

Din echipele africane cel mai mult m-a impresionat Ghana, o echipa tare, iar cea mai slaba e Algeria.

Foarte emotionant cum plangeau nord coreenii azi noapte, la Imn. Mondialul ofera momente Unice, de aceea e atat de asteptat. Reluarile TV sunt foarte bune.

Brazilia are ca de obicei fantezie si tehnicitate, Robinho e un vrajitor, dar parca nu are forta sa ia Mondialul….e greu de judecat, a fost doar primul meci contra unei echipe care s-a aparat pe doua linii. Ma bucur ca totusi au dat si nord-coreeni un gol.

Presa de sport si nu numai de astazi critica Italia dar 1-1 e foarte bun pentru macaronari, exact ce si-au planificat. Egalul de ieri dintre Slovacia si Noua Zeelanda a fost binevenit, rezultatul mentine Italia cu sanse sa ia grupa de pe locul 1.

Azi intra in joc si mult laudata Spanie, sa vedem ce fac cu „ceasornicarii” elvetieni. In mod normal vom asista la o victorie spaniola dar la Mondiale multe se pot intampla.

Vuvuzelele nu fac zile fripte!

Anunțuri

2 responses »

  1. Sa asteptam etapa a 2-a din grupe,pana acuma nu m-a impresionat nici o echipa in mod deosebit,poate nemtzii ,dar sa nu uitam ca au jucat cu o echipa super mediocra ….Inca il astept pe Roony si Anglia cu fascinantzii ei suporteri.

  2. tiberiufarcash

    da, mircea, britanicii sunt cei mai misto fani la mondiale mereu. Imn ca ei nu canta nimeni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: