RSS Feed

Impresii de la Mondiale (6)

Ce frumos e fotbalul. Unic. Gol SUA in min 93 si calificare de pe primul loc in grupa, inaintea inventatorilor fotbalului, englezii!!. Britanicii au jucat fotbal si i-au batut pe sloveni. Imi pare rau de Slovenia, as fi vrut sa se califice. Acum avem o optime tare, Anglia-Germania, care ar fi fost poate mai bine sa fie o …semifinala. Asta e Mondialul!

Prima mea echipa simpatizata la acest Mondial, Serbia, a plecat acasa. Sarbii au jucat slab la acest Mondial, nu au mentalitate de echipa invingatoare, nu stiu ce s-a intamplat cu ei, pur si simplu au fost departe de ce ma asteptam. Nu au avut forta, nu au vrut suficient calificarea. Nu se poate sa te conduca Australia cu 2-0 in meci decisiv! Cangurii au jucat bine dar de calificat nici eu nu s-au calificat. Si optimea Ghana-Sua va fi sper un meci frumos pentru ca ambele echipe joaca ofensiv.

Pana acum echipele europene par mai obosite decat celelalte, probabil campionatele lungi sunt istovitoare, extenuante. Desi destui africani si latino-americani joaca in Europa. Si Mexic – Argentina va fi tare, cred ca vom vedea un meci foarte frumos.

Iar acum voi tine pumnii italienilor, preferatii mei, care trebuie sa se adune si sa invinga modesta Slovacie. Nu vreau ca Italia sa se califice cu 3 egaluri ca in 1982 dar la  Mondialul acesta e posibil orice. Va intra poate si fantezista Pirlo, sper sa fie mai bine si macaronarii chiar sa joace ceva la acest campionat!

Forza Italia, sempre con te!

Reclame

2 responses »

  1. God save England!…Va asteptam in finala Tibi…Ce duel Capello-Lippi!

  2. tiberiufarcash

    Nu cred sincer… nu are asa echipa Italia dar macar din grupe sa iasa, sa joace ceva si sa castige. Bafta cu „panzerele” ca nu va va fi usor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: