RSS Feed

Impresii de la Mondiale (7)

Ultima zi a grupelor a fost cam modesta.  Nu m-am asteptat sa fie egal la Brazilia-Portugalia, multi ziceau ca vor  fi goluri dar iata ca nu a fost asa. Echipele probabil s-au pastrat pentru optimi, unde e a fi sau a nu fi. Oricum sper sa vedem de la aceste doua echipe tehnice spectacol.

Spaniolii si-au atins telul, au demonstrat ca sunt o echipa buna dar ultimele minute m-au indepartat tare de fotbal. Dar a fost pragmatic sa joace asa….Si Chile e o echipa buna, imi place jocul lor tehnic, ofensiv.

Avem acum optimile, cu Anglia-Germania cap de afis maine de la 17.00. Voi tine cu englezii mai ales pentru fanii lor si pentru Imn. Abia astept sa ascult Gooodd save the Queennn cantat de britishii dezlantuiti. Sper sa asistam la un meci bun, pentru  ca aici va fi o invinsa si un invingator. Si restul optimilor se anunta interesante, si, asa cum spun multi, abia acum incepe Mondialul.

De azi pana marti inclusiv avem meciuri decisive, apoi doua zile pauza si vin sferturile.

Stam cu ochii pe televizoare!

PS

intre timp Romania se afunda intr-un haos de nedescris dupa decizia Curtii Constitutionale. Se anunta vremuri foarte grele si…, asa cum am spus aici, eram sigur ca se vor atinge de drepturile der autor, TVA si de impozite.  Un val vine pe noi de la 1 iulie. Mergem tot in jos …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: