RSS Feed

Impresii de la Mondiale (9)

– astazi avem un meci tare, conquistadorii vs descoperitorii, Spania-Portugalia. Sa speram ca vom vedea spectacol la acest meci, intre doua echipe tehnice,  ofensive, doua echipe care joaca un fotbal frumos de obicei. Plus rivalitatea iberica, care e cunoscuta. Imi pare rau ca nu se vor califica ambele dar asa e la Mondiale.

– Brazilia este de departe cu o clasa peste tot ce am vazut eu la acest Mondial. Joaca un fotbal agreabil, ofensiv, cu goluri multe si au si…aparare mai nou. In acest moment Brazilia este favorita numarul 1 al Mondialului in mod cert.

-Olanda nu a apasat foarte tare pe acceleratia si i-a eliminat pe slovaci. Ce ocazie au avut la 1-0 slovacii, de egalare, dar iata ca se poate rata cu toata poarta in fata! Om vedea daca Olanda a ajuns la potentialul sau maxim sau numai acum s-a incalzit, om vedea ce vor face portocalele mecanice ca echipa au.

-Sferturile se anunta mai spectaculoase ca optimile, cu meciuri foarte tari. Vedem azi ultimele doua optimi iar dupa accea, vineri, sferturi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: