RSS Feed

Am meritat infrangerea

Franta-Romania 2-0.

Nu avem mentalitate, am jucat la ciupeala, nu avem pressing si nici sansa, pentru ca  ea tine cu cei puternici. Franta nu e o echipa tare dar e mai buna ca Romania. Ca sa nu mai zicem cine nu e convocat, de la Riberry (suspendat) la Henry, Anelka etc. Si asa insa puteam sa scoatem un egal daca de exemplu R. Lucescu nu astepta ca Nicolae sa se accidenteze si il introducea  mai repede pe Marica, ca Nicolae a jucat slab,  dar in primul rand daca alegea alta tactica, mai curajoasa, mai pe atac. E drept ca egalurile Belarusului si Bosniei ne faceau sa avem 2 variante din trei dar am irosit  si sansa asta.

Nu jucam nimic. Ma bucur pentru clujenii Florescu si Cocis, mai ales pentru primul, a jucat bine, mult hulit. Imi aduc aminte cum am scris, acum 5-6 ani, in Pro Sport cand i-a vandut „U” la Tiraspol in mod dubios. Bine ca au avut sansa sa  plece de acolo. Antrenorul Cojocaru are de ce sa fie mandru pentru ca a scos doi internationali.

Sa vedem ce va fi in martie. Pana atunci, cu putin noroc voi fi la Klagenfurt la amicalul de lux cu Italia lui Prandelli, 0-0 la Belfast cu Irlanda de Nord vineri. 

Pacat de tricolori!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: