RSS Feed

Noutati definitive despre lansare

Dragi cititori

1. azi ma puteti vedea la NCN TV Cluj-Napoca de la 21.00, cu cartea si maine asculta, de la 7.15, prin telefon la Radio Cluj

2. TOTI cei care s-au inscris pe BLOG ca sa cumpere cartea O AU PUSA DEOPARTE LA LANSARE. Cum fiecare s-a inscris cum a vrut el pe blog, cu nickname, prenume etc, asa vor fi trecuti la stand pe lista. De exemplu, „preda”…eu cunosc un singur preda, care nu…e cel care s-a inscris pe blog, desi vine la lansare, ultimul red sef de la Stirea. Asa sa intrebe toti la stand, aveti o carte pentru Preda?

3. Cei care nu s-au inscris vor cumpara de las stand. Sper sa mai prinda carti pentru ca se anunta lume multa la lansare. 400 de cartii ii asteapta!

4. PRET la lansare: 30 lei. In librarii: 60 lei. Reducere deci 50 la suta pentru cei care vin la lansare si cei carora le-am promis ca le retin, ex-ziaristi clujeni plecati la Bucuresti, amici ziaristi din bucuresti, cei din diaspora. Astia toti au cartile puse deoparte la 30 lei si le primesc cu Ramburs! E o onoare pt mine ca si-au amintit ca mai exist, inclusiv cei din Israel, SUA, Germania, Canada, Noua Zeelanda! Le multumesc tuturor. NU VETI FI DEZAMAGITI de CARTE, va asigura Tiberiu Farcas!

VA ASTEPT CU DRAG PE TOTI MAINE LA LANSARE

 Doamne ajuta!

Reclame

7 responses »

 1. Prietene Tibi, eu n-am sa pot veni la lansare (din motive evidente, cred). Dar te rog sa-mi tii cartea deoparte, o s-o iau cu prima ocazie cand ajung la Cluj. Multumesc.

 2. Tibi, mult succes la lansare.
  Sa imi spui si mie cum fac sa ajunga cartea la mine si banii la tine.

 3. andrei: regret, dar iti tin o cart
  vasile: iti scriu pe privat si ne intelegem , nu e problema. Mersi oricum!

 4. Am crezut până în ultima clipă c-o să scap de roza-viroza asta, dar se pare că viruşii ăştia noi sunt mai periculoşi decât triştii-ziariştii. Sunt cu sufletul plin de emoţie alături de tine şi, chiar dacă n-oi fi în foaier, te voi aplauda la ora lansării. La cât mai multe realizări de acest calibru! O cupă de şampanie pentru această CARTE şi încă una, în avanpremieră, pentru viitorul Muzeu al Presei Clujene!
  P.S. Nu mă uita cu un exemplar. Te aştept la o cafea Matinal(ă) Express de luni încolo.

 5. Felicitari! Pentru carte si pentru lansare.

 6. Felicitari! Jos palaria!

 7. Felicitari pentru carte si multa putere de munca la realizarea urmatoarei!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: