Agitatie degeaba

Nu cred ca va cadea astazi Guvernul. Nu cred ca opozitia e sincera si ar dori cu adevarat sa vina la Putere. Ca strategie e mai ok sa ii lase pe PDL sa se erodeze in aceata iarna cumplita care se apropie. Iarna va da o lovitura grea Guvernului Boc 5. Cea mai grea posibila. Citesc zilnic Ziarul Financiar, Capital, Financiarul vad ce cer patronatele, investitorii, dar nu vad nimic  din zona guvernamentala care sa accelereze economia. Vad ca si sindicatele au cerinte normale. Vad profesoara din greva foamei facand un gest de onoare dar inutil. Aceste gesturi NU sunt apreciate in Romania. Gestul ei nu va schimba nimic, iar daca moare, moare un om de calitate. Raul se reproduce mai durabil decat binele. Lichelele vor supravietui.

Poate suna cinic, dar asta e adevarul meu. Daca cade Guvernul nu m-as mira ca Basescu sa il propuna tot pe Emil Boc, sa avem cabinet Boc 6. Boc ar accepta, nu m-as mira deloc. Un guvern PSD-PNL in conditiile in care cele doua mari partide se cearta pe functia de prim ministru iar doctrinar sunt net seperabile  nu cred ca e posibil. Singura agitatie ok va fi mitingul sindicalist de astazi.

Nu va trece motiunea, barajul e prea puternic. Ramane PDL sa ne conduca in CRIZA.

UPDATE

vazand pe Hotnews.ro cum Victor Ponta si cu Dragnea sunt in capul sindicalistilor, la  miting, sunt incredintat inca o data ca politizarea este cancerul Romaniei de azi. PSD trebuia sa se inteleaga minimal cu PNL nu sa vina in fata sindicalistilor, compromitand astfel mitingul anti Putere.  ROLUL LOR E SA STEA IN PARLAMENT, AL SOCIETATII CIVILE SA IASA IN STRADA!! Daca PSD inseamna tot Hrebenciuc, Mitrea, Vanghelie, Dragnea Nu avem ce sa ne asteptam de la acesta…o solutie poate ca e PNL dar si aici sunt cateva figuri care nu imi plac. Ca sa fiu sincer nu prea avem cu cine vota aici, trebuie insa sa aplicam real politik si sa votam cu ce avem. Oricum, absolut dezamagitoare oferta!!

Lasă un comentariu