RSS Feed

Speak Pink Floyd-feerie sonora

Senzational concert tribut Pink Floyd, ieri seara, la Fashion Club. Arhi arhiplin, lume foarte multa, 300 persoane, inghesuiala, fum, atmosfera de mare concert.

Proiectul clujean Speak Pink Floyd, ideea unor excelenti instrumentisti clujeni este de a canta piese din repertoriul celebrei trupe de psihedelic/progresiv intr-o varianta, normal, proprie. Doar ca clujenii astia canta asa bine, aproape 1 la 1, incat am asistat la unul din cele mai tari concerte care au fost prin Cluj in ultima perioada. Solistul e englez, cu o voce foarte buna, dar si vocea lui Sandy Deac e traznet. Nu mai zic de sectia ritmica, bass-baterie, de claparul foarte bun, de solourile de saxofon superbe si de solourile dementiale ale lui Lati Kovacs. Asta e unul din primii  chitaristi ai tarii, iar impreuna cu Jimi El Laco de la Nightlosers ar face ravagii. Ii stiu pe ambii de 25 de ani minim, au crescut in valoare enorm.

Ce sa mai zic …super concert, sper sa mai cante la Cluj pentru ca multi  nu stiu cine sunt si unii nu au putut veni. Clujul merita inca un concert cu Speak Pink Floyd!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: