RSS Feed

De ce e atacat V S Dancu?

Am citit atent azi dimineata presa politica centrala. Cum pentru presa locala ce a fost in Moldova nu a starnit interes prea mare si e firesc cu o singura exceptie pentru presa nationala a fost o tema alegerile parlamentare din Moldova. Sociologul Vasile Sebastian Dancu a realizat un exit poll – la Publika TV, investitie a „mogulului” Vantu in Rep. Moldova. Care nu a iesit de data asta.

Imediat au sarit sacalii din media nationala, nume grele si l-au tabacit bine pe sociolog. L-am vazut ieri relaxat la B1 TV desi atacurile veneau din zona presei centrale simpatizanta a PDL. Si ma intrebam de ce e atacat asa de dur in editoriale si analize V S Dancu? Poate de aia ca a fost singurul care a dat raspunsul CORECT la exit poll-ul din decembrie 2009 la prezindentialele de la noi? Si pentru ca invidia e eterna? Pentru ce a devenit IRES in ultimul an nu m-as mira sa starneasca invidii mari pentru ca e un institut profesionist. Nu ma pricep eu la sondaje de opinie, multe au fost in 20 de ani penibile, dar nu ce a dat IRES in ultimul an. Le-am citit pe toate cu ochi de jurnalist dar si cu ochi de intelectual dezinteresat total si cred ca au fost profesioniste. In rest…din nou invidia damboviteana a iesit la iveala.

Si atunci de ce sa nu dezvoltam noi institutii profi in Ardeal??

Reclame

2 responses »

  1. Daca Ciutacu e la presa simpatizanta PDL inseamna ca s-au schimbat lucrurile. Pentru ca si el l-a criticat pe Dancu. Daca greseste grosolan, omul ar trebui laudat ca incearca sau cum?

  2. nu nu trebuia laudat evident dar criticile trebuie sa aiba o baza si nu sa fie facuta in haita. Nu am stiut ca Ciutacu l-a criticat si el, mersi de pont.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: