RSS Feed

Calin Ilea la „Atelierul de reportaj ” al APPC

Am fost rugat sa ajut la mediatizarea acestui eveniment organizat de asociatia profesionala a jurnalistilor clujeni APPC. Initiativa aceasta e foarte importanta pentru ca in acest moment la Cluj aproape ca nu avem jurnalisti care sa stie sa scrie reportaje.

„Dragi prieteni,

Va invitam luni, 13 decembrie, la ultima intalnire din acest an in seria Atelierul de Reportaj. (Da, implinim patru luni de cand ne tot intalnim sa stam in povesti).

Aceasta seara de luni o vom dedica fotografiei. Fotografiei de calitate. Pentru asta l-am invitat alaturi de noi pe colegul Calin Ilea.

Calin lucreaza ca fotoreporter din anul 2003 si a colaborat de-a lungul timpului cu ziare si reviste din Romania si SUA: Pro Sport, Evenimentul Zilei, Unica, Capital, agentia de stiri Mediafax Foto, The Missourian etc.

Ultimii doi ani si i-a petrecut in Statele Unite ale Americii de unde s-a intors cu o diploma de master in fotojurnalism si cu o abordare pragmatic-americana a fotografiei de presa. A participat la trei editii ale Missouri Photo Workshop unde a invatat ca „cel mai important lucru este sa stii care e povestea”.

Pentru a intelege mai bine cine este Calin si de ce ar fi bine sa il auziti vorbind luni, va invit sa ii vizitati web site-ul – www.calinilea.com. Prezentarea din cadrul Atelierului se va numi „In cautarea visului american”

„Atelierul de reportaj” este o initiativa a jurnalistilor clujeni prin care se doreste revigorarea unui fel de a face presa tot mai neglijat in ultimii ani. Ne intalnim de doua ori pe luna pentru a discuta pe marginea unor materiale realizate de noi si de colegi de peste hotare pentru a pastra vie „povestea”.

Atelierul de reportaj se tine in Cafeneaua Insomnia (in sala din dreapta, de la capatul balconului, imediat dupa ce se urca scarile).

Dupa cum v-am obisnuit, ora intalnirii este ora 19.

Pe curand!
_____________

Adrian M. POPA, 
Presedinte 
Asociatia Profesionistilor din Presa – Cluj (APPC)

mobil: +40-(0)744.575.383

twitter: @presaclujeana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: