RSS Feed

Mare succes Attila Biro!

Zi de senzatie, ieri, pentru fostul meu coleg de la Ziua de Cluj, talentatul reporter Attila Biro. Intrat pe mana lui Dan Tapalaga, jurnalist de calibru, inca de pe vremea cand Tapa schimba fatza Zilei de Cluj (desi simpatia sa pentru PDL nu prea imi place) Atti a ajuns, la Hotnews.ro (el urmanadu-si mentorul in capitala) un superjurnalist.  Omul a luat premiul pentru cel mai bun jurnalist de investigatia pe 2010 la gala Romania Curata. Nu e de ici de colea intr-un Bucuresti care are jurnalisti bun, ca acolo se mai practica investigatzia nu ca aici in „provincie”.

Doua lovituri de presa marca Attila Biro:

1. generalul Stanculescu iesit din puscarie pe motiv de boala juca noaptea la jocuri de noroc. Biro il fotografiza, da pe Hotnews.ro, Stanculescu e luat pe sus si dus inapoi in celula!

2. cum se ocoleste statul roman care supraimpoziteaza prin firme facute de romani in  Bulgaria

3.  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5791413-cum-aleasa-eba-cinci-filiale-pdl-raporteaza-detaliu-operatiunea-voturi-pentru-elena-basescu.htm

Iata ce zice presa

” de Alina Neagu HotNews.ro
Luni, 13 decembrie 2010, 17:09 Economie | Media & Publicitate

 

 Attila Biro, ziarist HotNews.ro, a fost desemnat Cel mai eficient jurnalist de investigatie la Premiile Romania Curata pe 2010, in urma anchetei „Cum s-a dat de gol o primarie din Bistrita-Nasaud: A postat pe internet un caiet de sarcini creat de singura firma participanta la licitatie”. Juriul si-a motivat alegerea astfel: „Pentru ca numai el a reusit sa probeze ceea ce stia toata lumea, ca firma cistigatoare a unei licitatii publice in Romania este cea care scrie termenii de referinta”. 
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-8124563-video-attila-biro-desemnat-cel-mai-eficient-jurnalist-investigatie-anului-2010-premiile-romania-curata.htm
Attila Biro imi este prieten si il felicit calduros! Mare succes Atti!!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: