RSS Feed

Placerea exclusivitatii

Sa dai o exclusivitate in plina revolutie, unde echipe de jurnalisti sunt retinute, arestate, periclitate, nu e de ici de colo. E o performanta. A reusit-o, din nou, Christiane Amanpour, pe vremuri celebra la CNN. Acum pentru ABC News.

Interviu cu Hosni Mubarak, un interviu citat de toata presa mondiala instant, e ceea ce se numeste in  argoul jurnalistic lovitura! Imi aduc aminte cum vechiul mau amic Codin Samoila imi spunea mereu, omule, eu nu ma ocup de stiri, dau si din alea dar eu ma ocup de lovituri. Si multe a dat. Fara sa compar mere cu pere este super si ca simplu  telespectator sa prinzi o astfel de exclusivitate, regina presei. Dupa 2 ani cvasifalimentari cu BOOM Tv, de ieri am UPC digital 115 canale si e reconfortant sa vezi CNN, BBC Wold News exact acum, cand e nebunie in Egipt. Ce presa curajoasa fac canalele astea, simti acel  jurnalism care tine telespectatorul conectat la informatie si mai ales la evenimente. Fara interpretari tendentioase si manipulari, doar curaj gazetaresc, informatie, adrenalina!  Mi-au placut zilele acestea si Pro TV si TVR prin corespondentele din Egipt, mi-a placut de Adelin Petrisor, Carmen Avram, Oana Dobre, Cristi Zarescu si ceilalti care isi risca viatza in Piata Trahrir pentru a ne tine la curent.

Corespondentii de la BBC World News sunt intre 50-55 de ani, jurnalisti harsiti, cu experienta, care chiar fac presa quality!

Reusita aici: http://abcnews.go.com/International/egypt-abc-news-christiane-amanpour-exclusive-interview-president/story?id=12833673

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: