RSS Feed

Ultima şansă pentru Adi Mutu (stire din Adevarul)

Ma bucur sa citesc asta. Fiorentina nu e un club asa mare dar e un club bun din Italia. Adi Mutu are acum o sansa imensa. Va juca pentru ca valoarea lui e cea mai mare din trupa lui Mihajlovic. Cuplul in ataca Gilardino-Mutu poate face minuni. Sper ca acest mare talent sa nu iroseasca ultimii doi-trei ani pe care ii mai are la dispozitie la acest nivel, sa revina si la nationala si sa faca, in sfarsit, ceva acolo! A dat peste 100 de goluri in Italia, asta inseamna valoare certa!

„Ultima şansă pentru Adi Mutu

  • 166 afişări
  • Joi 3 feb 2011

După ce acum două zile, numele său era trecut pe site-ul Fiorentinei într-un comunicat cu lotul echipei, ieri a venit şi vestea cea mare pentru decarul român! Clubul „viola” a anunţat că atacantul de 32 de ani a fost reprimit la echipă, urmând a se afla de azi la dispoziţia antrenorului Sinişa Mihajlovici.

 

Salvarea lui Adrian Mutu s-a numit Andrea Della Valle, omul numărul unu al Fiorentinei fiind cel care i-a mai acordat o şansă. Ultima, după cum acesta a sugerat! „I-am mai dat o şansă, mi-am asumat răspunderea, acum trebuie să ne recâştige încrederea!”, a spus Della Valle. Mutu nu va avea însă viaţă uşoară! O va lua de jos şi va trebui să-l convingă în primul rând pe Mihajlovici că merită un loc în primul „11″.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: