RSS Feed

Haideti la Insomnia !

Onorez invitatia:

” Dragi prieteni,


De aceasta dat, la Atelierul de Reportaj  al APPC  l-am invitat pe fostul jurnalist Tiberiu Farcas, cel care anul trecut a lansat volumul “Colosul cu picioare de hârtie„, o istorie a presei clujene a ultimilor 20 de ani. Tibi lucreaza in prezent la Departamentul de Imagine al USAMV, dar poarta in spate mai bine de 16 ani de presa. Vom rasfoi impreuna cu el ziarele care au promovat in Cluj genurile jurnalistice nobile (reportajul, ancheta si interviul) si vom discuta despre starea actuala si platformele care promoveaza in prezent aceste genuri.

Un portret al acestui „mamut de presa”, cum ii place sa se caracterizeze, il gasiti aici: http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Tiberiu_Farcas-frumosul_nebun_al_presei_clujene_0_349165097.html sau puteti vizita blogul lui Tibi: www.tibifarcash.wordpress.com

Nu uita, te invitam sa participi cu munca ta la atelier!

Daca esti pasionat de scris, fotografie sau video si ai surprins in cadru momente care spun o poveste, adu-le la Atelier! Hai sa vorbim despre ele, sa vedem cum vezi tu lumea din jur. Dorim sa te sprijinim in pasiunea ta, sa impartasim cu tine cat mai multe din ceea ce inseamna fotografia de presa (in principiu va fi vorba despre o critica constructiva, lucru cu care nu suntem/sunteti tocmai obisnuiti). Vom discuta pe marginea lor impreuna cu alti colegi, jurnalisti profesionisti.

Vino cu materialele tale luni, sau trimite-le pana atunci la
una dintre adresele presa.clujeana@gmail.com sau pe adrian.m.popa@gmail.com.

Atelierul are loc in cafeneaua Insomnia, luni, de la ora 19, in sala din dreapta dupa ce se urca scarile. Intalnirea e una informala, se poate consuma ceai, cafea, bere etc. De fumat se fumeaza doar pe balcon.

Mult spor, ne vedem luni!
_____________

Adrian M. POPA,

mobil: +40-(0)744.575.383
mail: adrian.m.popa@gmail.com
Yahoo ID: adryan_nov8

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: