RSS Feed

Totti-simbol romanist

Cunoscatorii de il calcio spun ca in ce priveste partida Roma-Lazio, si in special rivalitatea dintre cele doua cluburi, Lazio infiintata in 1900 si Roma in 1927 conteaza enorm ce se intampla in derby. Ieri a fost unul special, daca Lazio invingea Rometa era iesita din cartile pentru un post in Champions League definitiv iar Lazio si-l consolida. Asa ca a iesit un derby grozav, cu Roma invingatoare, 2-0, si cu un Franceso Totti revenit la forma care l-a consacrat. Lazialul Stefan Radu  a fost eliminat pentru agresiune. Asadar Totti a facut diferenta prin cele 2 goluri, a demonstrat ca e mare lider, nu s-au mai certat Boriello cu Pizaro cine sa bata 11 m ca la Dontesk. Veteran in teren si in vestiar Totti a rezolvat derbyul. Si-a dat jos tricoul ca un romanist adevarat! 

Roma  a invins in ultimele 5 derbyuri consecutive!

A fost ultimul cu Rosella Sensi presedinte al Romei pentru ca investitori americano-italieni vor cumpara clubul. 

Toata saptamana trecuta s-au gasit bilete doar la tribuna Monte Mario, 110 euro biletul! De aceea au ramas multe locuri libere si s-a vazut asta la TV. Scump si pentru occidentali sa dea 110 euro. La toate AS Roma store sau la AS Roma Center erau doar bilete cu 11o euro.

Totti e adevaratul simbol al Romei, l-a depasit si pe Giannini. Atat la numar de presente, la goluri, la presente in derby.

Suplimentul Corriere dello Sport Stadio, cu 12 pagini mari doar despre derby, l-am citit ieri dimineata la Roma, este extraordinar ca si intreaga presa italiana care apare in Cetatea Eterna. Redactia ziarului local „Il Messagerro” e un imobil cu 5 etaje in plin centrul Romei. Fabulos ca si restul Orasului!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: