RSS Feed

Derby de Cluj

Astazi e marele meci, Derby de Cluj. Am stat si am citit ziarele sportive, celelalte, sa vad cum trateaza derbyul. Mi se par evidente sicanarile conducerii feroviare la adresa suporterilor Uisti, venite probabil din frustrarea ca CFR nu prea are suporteri si ca fanii lui „U” vor veni in mars sus in Gruia. Pentru ca este hilar sca unui om cu sepcuta cu „U”, civilizat, sa nu i se dea dreptul pe stadion, oriunde pe stadion, mai ales daca are si bilet. Este de neinteles asta pentru mine si nu numai. Dar e adevarat ca daca un ceferist venea pe Moina, oriunde pe Moina, risca sa fie luat pe sus, asta o zic cu mana pe inima. Doar ca la CFR e alta atmosfera pe stadion. Sigur ca e meci de risc desi e un derby al mediocritatilor acum, locul 9 cu locul 12 in campionat, dar orgoliile, rivalitatea dintre cluburi si fani il face special, il face derby.

Sper ca „U” sa castige, vine dupa 3 rezultate pozitive, 2 victorii si 1 egal in timp ce CFR sta rau de tot, sezon ratat completamente. Diferentele se sterg in derbyuri, iar clasamentul arata doua echipa de valori apropiate. Sunt sigur ca va fi un meci crancen, ambele echipe vor lupta sa castige deci merita sa ma duc sus in Gruia sa vad meciul.

Haide „U”

PS

Exceptional astazi ziarul  „Ziua de Cluj”, trateaza superb derbyul, in 7 pagini plus cap de ziar!

Anunțuri

3 responses »

  1. Fortza CFR!!!

  2. Da,a meritat sa mergi! Din pacate(scriu dupa meci) derby-ul s-a consumat, dar a fost memorabil! Mai putin conducerea cfr-ista, care crede ca si tribuna o poate dirija cum vrea ea! Tribuna nu poate fi dirijata! Corul ”U’-ist s-a auzit extraordinar, cu toate sicanarile din boxele stadionului! HAIDE ”U”!

  3. cam asa e alitiu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: