RSS Feed

Hai ca s-a dus si vara asta

Calendaristic inca nu, ca vreme afara, caldura adica, nu, dar e asa deja o briza de toamna in dupa amieze…Unii spun ca e inca perioada de concedii pana in 15 dar deja majoritatea amicilor mei s-au intors la lucru. Raman deci weekendurile, pentru cine le are, ca sa mai iasa din Cluj, ca stiti, sunt meserii care iti fura weekendul. E cea mai faina parte a unei saptamani. E un atentat sa nu ai weekend, mai ales daca ai copii, cand sa te mai joci cu ei, cand vii mort de oboseala de la job, sau de la probleme? Daia si spun, in media mai ales, am si militat pe vremuri, sa fie instituite echipe, care sa se schimbe, sa se roteze,ca sa aiba weekend si ziaristu, sa mai rasufle, sa mai curteze o fata, altfel cum sa iti faci o familie, ca de acolo vine echilibru de cele mai multe ori. Singuratatea nu e pentru om.

Clujul e foarte frumos, poate mai frumos chiar toamna, ramane ca sa ne reobisnuim cu programul de lucru ca oricum problemele vin pe capul nostru, unele  altele apar mereu…

Sa mai savuram ultimele zile de concediu inainte sa ne izbim de piept cu viata, cu problemele, pentru multi cu lipsurile, pentru ca eu sustin ca multi clujeni sunt extrem de saraci. Am fost in Oser, se vede acolo saracia, disperarea unora, oricum, asa, e un mare lumpen proletariat, desi pe Oser mai vin si oameni cu bani sa cumpere tot felul de nimicuri simpatice.

Asadar sa ne plimbam prin Cluj, prin parcul central, prin Babes, pe Cetatuie, pe strada Kolganiceanu, sa il savuram! Apoi, la muncaaa!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: