RSS Feed

Ce frumos claxoneaza isteric masinile in Parcul Central

Stiti ca sambata de sambata, cu putzine exceptii, alerg sau joc baschet  in Parcul Central cu niste amici de la Platforma Media Ovidiu Blag, care majoritatea scriu acolo. Ok. Sambata am ajuns mai tarziu, dar tot am prins un pic de baschet, cat sa dau doua carlige de exceptie, dar in final tot am pierdut. Binenteles ca dupa am mers la obisnuita repriza a treia, adica la o cafea buna la Chios.

Nu se poate descrie suficient amalgamul incredibil de nuntasi, ceterasi romi, inghesuiala incredibila din Parc din cauza nuntilor. Daca parc se defineste ca loc linistit, de refugiu, plimbare, reverie, odihna atunci …nu ati tras lozul castigator. Este absolut incredibil ce galagie e, ce taranism de cea mai proasta calitate se revarsa peste linistitul parc, si asta de la prima ora. Pentru ca Starea civila se face in Parc vara, nu se poate povesti ce amestec de ruralism, de tipe imbracate de un prost gust infinit, in general tugulanimea adusa de comunism in Cluj, transformata acum in lumpen-proletariat vine si inunda cu aspectul sau si cu galagia aferenta, un spatiu minunat cum este Parcul Central.

Va invit sa stati un pic la o cafea intre 9 si 13 la Chios, si o sa vedeti ce vreau sa spun. Sigur, am vazut si niste femie misto, ca no, romanii stau bine la capitolul asta, gagicile romance sunt misto, dar 99 la suta sunt imbracate atat de prost incat e un indicator clar al lipsei de putere financiara dar si al bunului gust, a lipsei elementare de aplecare spre minime principii de moda. Rochii cu dungi, inflorate, cu picatzele, lipite pe corp, cu briz briz-uri, no, un amestec penibil de toace de 10-14 cm si de rochii mulate din materiale absolut jenante. Unele pe corpuri nasoale rau!

Am putut compara pentru ca de la 14.00 am fost la o nunta selecta si acolo da adevarata rochii faine.

Nu va lasati, mergeti la Chios si va veti convinge cum se distruge linistea din parc cu claxoanele date la maximum si ceterasi care canta singuri, sa isi faca auzul si mana pana vin nuntasii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: