RSS Feed

Fac si eu un promo: Expozitie foto Afghanistan de Florin Ghioca

Expozitia de foto/video „My Afghanistan” ajunge la Cluj pe 7 octombrie,ora 19.00, Bastionul Croitorilor, la fix 10 ani de la declansarea operatiunii „Enduring Freedom”, prin care militarii americani au atacat primele pozitii ale talibanilor din Afganistan. Practic, acesta a fost inceputul oficial al conflictului militar care nu avea sa se termine nici zece ani mai tarziu.
Cu aceasta ocazie, jurnalistul ex-clujean Florin Ghioca propune publicului clujean imagini inedite d…in cele cinci deplasari facute in treatrele de operatii din Afghanistan, dar si un film documentar realizat in februarie 2011, cu ocazia cele mai recente deplasari.
Intrarea este libera.
Expozitia este cu vanzare. Sumele obtinute vor fi directionate catre conturile campaniei „Am o poveste pentru tine”, care isi propune sa o sustina pe jurnalista Andreea Popescu in incercarea de a depasi cu bine un cancer osos diagnosticat de curand.
Expozitia organizata de FG Photography se bucura de sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, precum si de colaborarea Centrului de Cultura Urbana, gazda a vernisajului si va ramane deschisa pana pe 21 octombri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: