RSS Feed

„Sapca rosie” revine in inima Clujului

Momente emotionante azi, istorice, pentru familia lui „U”. Clubul de fotbal trece in istorie pentru multi ani tapsanele de divizia C, gazoanele de la Clujana, Alba -Iulia sau Medias. Modernitatea invaluie clubul, atat la nivel de management cat si la nivelul locului unde isi va disputa meciurile:  ultramodernul stadion Cluj Arena. Practic, in fata a 20-25.000 de suporteri, foste glorii, oficialitati, Sapca rosie revine in inima Clujului, in Parcul Central pe Cluj Arena. Un club privat modern, in ascensiune, locul 2 in acest moment. Un club foarte iubit si care a reusit sa renasca, a cata oara, in istorie.

Trebuie sa apreciem investitiile lui Florian Walter. Daca nu venea acest investitor nu stiu zau ce se intampla cu „U”. In nici un caz renasterea asta. Chiar cu pretul unur importuri dinamoviste, care nu au picat bine, dar nu poti fi si sarac si cu pretentii. Investitorii clujeni-ardeleni NU au invesit in echipa asa ca a venit cine a putut, cine a vrut sa inveteasca, un altul, din Bucuresti. Asta e si omul si-a facut bine treaba pana acum, vrem nu vrem. Nu stiu exact situatia financiara dar daca nu va fi sprijinit de autoritati Walter va pleca si sper sa nu se intample asta prea curand.

„U” are o echipa buna de fotbal care trebuie sprijinita sa faca performanta pentru ca si stadionul obliga. Nu poti juca in divizia B sau C sau doar asa, in Liga 1, pe asa stadion!

Sa ne bucuram azi de un eveniment frumos pe Cluj Arena si Haide „U”!

Reclame

One response »

  1. Frumos, HAIDE ”U”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: