RSS Feed

Summit tare pe social media, azi, la Cluj!

Nu voi putea participa, pentru ca jobul nu imi permite, iar in al doilea rand ca nu m-am inscris la editia a doua a Social Media Summit, eveniment organizat de revista Biz.  Evenimentul se refera la social media, adica retelele de socializare. Va fi axata editia aceasta a SMS pe strategii de marketing prin aceste retele de socializare. Bloggeri si specialisti in online din Romania vin la Cluj, vin unii  „influenceri” de renume care vor impartasi  din secretele campaniilor de word of mouth. Vor fi si o serie de bloggeri clujeni care vor vorbi.

Cred ca va fi plin twitterul de relatari. E foarte bine ca se organizeaza asa ceva, felicitari Biz, si fain ca multi din comunitatea online vor putea merge la summit. Ieri seara a fost o masa la Camino cu cei care au achitat inscrierea si au putut degusta produsele localului gatite de Adi Hadean.

Nu am fost acolo decat intr-o scurta trecere, maxim 10 minute,  sa mai discut cu Dan Olteanu preparative pentru editia a 2-a a Party-ului pentru jurnalisti si bloggeri, de joi, 15 decembrie, ora 20, la GodFather Club Cafe (str. Baba Novac 30) .  Atmosfera tare la Camino, curgea vinu rosu sec pe rupte si erau discutiile in toi. L-am cunoscut pe influentul Chinezu (www.chinezu.ro)  si mi s-a parut un tip foarte fain.

Am preferat unei mese copioase la Camino un concert live de jazz la barul Ce? si un cappucino cum putine sunt in oras. Si apoi somn ca avem treaba maine si joi de nu ne vedem.

Revenind, totul despre Social Media Summit aici:
http://www.bizforum.ro/sms-cluj2/

E de mers!

Reclame

One response »

  1. 🙂 indraznesc sa te corectez. Chinezu are site-ul pe .eu nu pe .ro. deci e chinezu.eu 🙂
    in rest, numai bine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: